miércoles, 30 de septiembre de 2009

Azibi

M'havien dit que Eivissa tenia màgia. Que l'illa desprenia una mena d'energia que et transformava i alterava tot el que hi passava. Vaig pensar que era un nou reclam publicitari (el 'tonight tonight' ja estava agafat per Formentera...). I ja era divendres. Un bany relaxant amb tumbones quadrades tan altes i flonges com un llit, el sol, el retorn de l'estiu i l'arribada a la platja. Allà només veia gent somrient, un regal en forma de pareo de colors i amor per tot arreu. Un dinar resguardats a l'ombra, fotografies, presentacions de gent dolça, encantadora, amb un idioma estrany, però gens incòmode. I molt més. Els convidats jugaven a estirar la corda, mentre altres prenien el sol i alguns pintaven el quadre dedicat a l'amor. Love love i nosaltres amb les mans tacades de pintures de colors deixant l'empremta. Més tard, converses, descobertes, riures, mojitos, ronsambcoles i relax.

Queia el dia i a la platja de nit, fa fred. Però els cors eren més càlids que mai. Un anell vingut del passat va causar el big bang. Queia alguna llàgrima i moltes abraçades. Era el moment d'acostar-se a qui sempre has tingut massa aprop per veure-hi bé, de descobrir el resultat del quadre multicolor i mirar als ulls. Un sopar ràpid i una son immensa.

L'endemà: el gran dia. Passejar pel casc antic de la ciutat, fotografiar casetes blanques, finestres blaves...deixar-se pentinar i donar color i voilà. Tot blanc, bonic, la música adequada, la gent impecable i vosaltres bells. Discurs, pètals, menjar increïble, alguna fotografia, imatges des de Singapur, música que aixeca la pell i festa. Una festa de riure, beure, conèixer, ballar. Des del costat d'un taj mahal a amnesia. Des del pòdium, al taxi i de taxi a l'hotel. Dues hores i un vol ràpid. Una estona més, i la cursa davant el televisor. Després, son, quarkx, i tornar a la realitat. Baixar del núvol en tobogan ho fa menys dur, però algunes coses s'han quedat congelades al dimecres passat, no van arribar a evissa i ja han volat. Ara tot continua blanc, com uns dies de pau, de bonança, de festa i d'elit.-

No hay comentarios:

Publicar un comentario