martes, 3 de noviembre de 2009

¿Elbissop

Reconec que era una optimista crònica (considerant-me realista, és clar). Em declaro culpable dels "pots aconseguir el que et proposis", "arribaràs lluny" i "el món és dels valents".Què estúpid em sembla ara...No hi ha futur o el futur és de ben pocs, de rosses amb escot, de calbs amb la cartera plena o de trepadors professionals. La comissió europea diu que l'economia no començarà a créixer fins el 2011. El que no diu és que decreixeran de forma inversament proporcional la nostra confiança i les nostres il·lusions. Des d'aquí clamo en contra dels "no ens podem queixar", "encara estem prou bé" i reivindico el voler anar a més, a millor. Si podem i ens deixen, que en els temps que corren és gairebé missió impossible.-

3 comentarios:

  1. sona desanimat!!

    no tots els que poden volen, però només els que volen poden

    ResponderEliminar
  2. es bastant ridicul tot plegat. jo fa mesos q faig feina de gratis, diuen q no hi ha curro de lo meu, i si n'hi ha, se dediquen a explotar-te amb s'excusa q "qualsevol pagaria x estar a aquest lloc".
    gracies x la visita. jo tmb m'he fet fan, pq m'agraden els posts sobre musica q tens posats. ara ho mirare amb mes calma.
    xo tu ja ets pro, amb etiquetes i tal! jo stic en fase embrionaria!

    ResponderEliminar
  3. x cert, sa meva sospita q eres tu, es confirma! jejeje

    ResponderEliminar